Vi är inte den enda, men vi är de bästa.

EN KORT OM VÅRA HISTORIA

Om oss

Vi bygger vårt koncept och förtroende utifrån den effektivitet, kvalitet och pris vi ger ut till kund, - som vi även alltid vill utstråla.

Kvalitet genom att behandlingarna utförs av erfarna och professionella frisörer med bra material tillgångar.

Effektivitet skapar vi genom att klippningen tar den tid som behövs för att kunden ska bli som mest nöjdast men också för att slippa en lång väntan.

Pris där vi ser till att se utifrån olika synvinklar gällande ekonomiska situationer - mindre som stora, därav ett fast pris och upp oavsett kön, som ibland kan resultera i rörliga priser under våra kampanjer och erbjudanden exempelvis, även vad det gäller överskridande val.

*Inte bara att ni kan boka direkt på vår hemsida utan vi erbjuder också Drop-in vid akuta fall till behandling/style som vi mer än gärna vill ställa upp på, kika förbi och hör med oss - ta gärna en kopp kaffe medan ni väntar in er tur!

Frisörer

Vi vet om att vi inte är den enda med kvalitetsgivande behandlingar/klippningar inom hår, men vi är lätt en av de bästa.
Vi skapar hemkänsla med stil i vår salong och ser till att det utspeglar historia. Vi lever upp till förväntan i att skapa nöjda kunder och upplevelser som förtjänas!

Nöjd kund-index

Med våra erfarenheter och kunskaper beröms vi dagligen om hur bra vi tillfredställer våra kunders behov på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt.
Därför ser vi även till att kunderna får lämna in feedback/omdöme - för dem som vill, efter en vistelse hos oss för att vi sedan kan gå vidare med den informationen som ska leva upp till kundens förväntningar.
Vi mäter värdena med vår strategi Nöjd kund-index i undersökningar som ger oss i gengäld svar på tal om hur bra kvaliteten ser ut hos oss!


20% RABATT

TILL ALLA VÅRA STUDENTER
BOKA TID NU